StartMafia.nl
Maak gratis je game

StartMafia.nl is een online platform waar mensen een eigen Mafia Multiplayer Rpg kunnen aanmaken en vervolgens hun spel naar wens aanpassen. Altijd al beheerder willen zijn meld je nu aan!

startmafia.nl promotie

Promotie Tips

Leuk zo'n crime / maffia game, maar leden? Nee, die komen niet.
Leden komen niet vanzelf. Met helemaal stil zitten zal het lang duren eer er leden op uw spel komen. Om actieve spelers op uw spel te krijgen moet u actief zijn en uw probreren om uw game zo veel mogelijk te promoten. Promoten kan op allerlei manieren, zowel offline als online, zowel voor veel geld als voor helemaal niks.
Om actieve spelers op uw spel te krijgen heeft Startmafia hier voor u een aantal tips opgesteld..

Zoekmachine optimalisatie
Startmafia zorgt ervoor dat uw website standaard al zo hoog mogelijk scoort in zoekmachine's als Google, Yahoo, Bing, Ask en dergelijke. Toch kunt u er zelf wat aan doen om uw spel nog hoger te laten scoren.
  • Afbeeldingen: zoekmachine's kunnen niet lezen wat er op een afbeelding staat of wat voor soort plaatje het is. Daarom is het belangrijk door bij elke afbeelding een beschrijving op te geven. Deze beschrijving kunt u opgeven als u de afbeelding invoegt (pagina beheer) of, als u de afbeelding al heeft ingevoegd, door de afbeelding te selecteren en op het Afbeelding bewerken icoon te klikken. Vul een beschrijving van 2-3 woorden in per afbeelding en zet daar uw game naam bij. Als er dan bij Google afbeeldingen naar die woorden gezocht word dan zullen uw afbeeldingen daar tussen staan en zullen bezoekers weer bij uw website uitkomen.
  • Titel / Game slogan: zorg dat de woorden in deze slogan ook voorkomen in de tekst op uw hoofdpagina. Dus als je als slogan opgeeft Word ook gangster zorg dan dat de tekst Word ook gangster ook in uw pagina beheer voorkomt. Hierdoor zal u beter scoren in google.
  • Meta tags en game beschrijving: voor 2 beheer punten kunt u uw sleutelwoorden bewerken en een website beschrijving opgeven welke in de zoekresultaten zullen worden weergegeven. Als u deze optie koopt is het belangrijk dat deze woorden ook allemaal terugkomen in de tekst op uw hoofdpagina.
Overigens is het niet nodig uw URL aan te melden op allerlei websites voor de gekste zoekmachines, dit heeft geen enkele zin. Het kan trouwens enkele dagen tot weken duren voor uw spel of veranderingen in uw instellingen in zoekmachienes te zien zijn.

Linkpartners
Wij raden u aan om zo veel mogelijk linkpartners te zoeken. Zoek gerelateerde linkpartners met andere crime / maffia games, zowel van Startmafia als van andere websites. Zorg wel dat deze ook als thema games hebben.
U kunt gratis onbeperkt linkpartners aannemen, Startmafia heeft hier geen limiet op. Als u teveel linkpartners voor in het rechter menu heeft, dan komen de overige linkpartners automatisch in een apparte linkpartner pagina.


Promotie websites
Als u geen budged voor advertenties heeft dan raden wij u aan om gebruik te maken van Dutchleader. Dit is een website waar u door het bekijken van de websites van een ander punten kunt verdienen waarmee u uw website kunt promoten. Neem eens een kijkje op: http://dutchleader.nl, RpgSites.nl of CrimeSites.nl.
PAS OP: U kunt gebruik maken van websites als deze, maar maak geen gebruik van auto hitters. Hiervan krijgt u namelijk geen enkele bezoeker, alleen maar een groot aantal pagina weergaves waar u niks mee kunt. Als u wel gebruik maakt van auto hitters kan Startmafia uw spel (tijdelijk) offline halen.

Game zelf
Natuurlijk moet u in uw game zelf ook zorgen dat de leden actief blijven. Dit kunt u ander andere doen door:
  • Nieuws berichten plaatsen: Heeft uw game een nieuwe optie? Zet het in een nieuws bericht! Zo krijgt uw website regelmatig nieuwe inhoud wat weer voordelig is voor zoekmachine's en kunnen leden het makkelijk zien als er nieuwe opties bij komen.
  • Crew zoeken: Zorg dat er een actieve crew achter uw website staat. Kijk of je ervoor kan zorgen dat er (overdag) altijd een admin online is welke gelijk antwoord op vragen van leden. Daarbij is het altijd handig als u promotors hebt, alleen meestal zijn deze vrij moeilijk te vinden aangezien dit niet het leukste werkje is.
  • Acties houden: Hou regelmatig acties, plaats bijvoorbeeld een nieuwsbericht dat iedereen die binnen nu en bijvoorbeeld 3 dagen een van de admins een bericht stuurt een X aantal geld op zijn bank krijgt of een X aantal bel credits krijgt. Bij grote acties is het ook verstandig om deze rond te mailen in een nieuwsbrief.


Demo game
Heeft u een beheer punt over? Maak uw game dan de demo game van Startmafia ! Als er dan geklikt word op de afbeelding op de hoofdpagina dan zal de klikker op uw game uitkomen en natuurlijk wil deze de game even testen en heeft u er weer een nieuw lid bij.

Offline reclame
Het klinkt misschien gek, maar offline reclame kan het gouden middel zijn om uw website te promoten en het hoeft niet eens geld te kosten!
Vertel gewoon al uw vrienden, kenissen en familie over uw spel en zorg dat zij ook komen spelen. Vaak is uw kenissenkring toch groter dan u denkt en zal dit veel leden op leveren.
Als uw spel erg goed is, u snel vragen van leden beantwoord en zorgt dat leden het naar hun zin hebben, zullen zij uw spel ook aan hun vrienden, kenissen en familie vertellen. Zo hoeft u niks te doen en heeft u toch offline promotie.
Een andere manier van offline promotie is flyers, posters en/of affiches laten drukken en deze uitdelen en verspreiden. Hierdoor komen er wel druk kosten bij, maar ook dit middel zal goed werken."; //Linkpartners (.php) $bonus_1="Linkpartners"; //Voordelen (.php) $voordelen_1="De voordelen van Startmafia"; $voordelen_2="Start je eigen crimegame!
Dankzij Startmafia kunt u makkelijk en gratis een eigen crime / maffia / gangster game maken. De game die u maakt is mooi en proffecioneel zodat je makkelijk leden zult kunnen krijgen. Aanmelden kost slechts enkele minuten en u kunt meteen aan de slag.

Aanpassen & Personaliseren
U bent de eigenaar van uw game en u kunt nieuwsberichten plaatsen, teksten aanpassen, opties instellen, leden aanpassen, admins aanstellen en nog veel meer! Dankzij het makkelijke beheerders paneel past u dit aan, er komt geen computertaal bij kijken en het is voor iedereen makkelijk!

Zoek leden
Het enige wat uw game nog nodig heeft is leden die actief meespelen en proberen het beste te worden van uw spel. Ben actief, zoek linkpartners en promoot om zo leden te werven voor uw game. Startmafia probeert ervoor te zorgen dat dit zo makkelijk mogelijk gaat, dus zullen leden bijna niet merken dat uw game bij Startmafia aangemaakt is. Overal staat gewoon uw game naam.

Verdien echt geld
Uw leden kunnen voor een kleine donatie extra punten en voordelen krijgen. Per lid dat betaald krijgt u 43 cent en bij een Ideal betaling maarliefst €4,50! Als u een budged van 20 euro heeft bereikt krijgt u uitbetaald, het maakt niet uit hoe lang u er over doet. Startmafia reset geen inkomsten van leden!

Gratis? Echt gratis?
Startmafia is echt gratis. Bij het aanmelden start u geen abbonementen dienst dat u maandelijks geld moet gaan betalen of iets dergelijks.
Wel kunt u voor een kleinegeitje uw game uitbreiden, reclame weghalen en extra opties toevoegen.

Waar wacht je nog op?
Meld je nu gratis, snel en vrijblijvend aan! Klik hier om direct naar de aanmeld pagina te gaan.
startmafia/ onderstuk